25 NOV 17 | JC TODO | MAIN-EVENT

SHOWDOWN 33 | MAIN EVENT BEKEND

Het hoge woord is eruit, de Main-Event voor Zaterdag 25 November in Jc Todo is bekend. Niemand minder dan voormalig WWE attitude era ster: Joe E Legend neemt het op tegen pro wrestling royalty uit de USA: Alexander James.

Het zal een strijd woorden tussen old-school en new-school, tussen Amerika en Canada, tussen een voormalig PWS Heavyweight Champion en een hongerige prins die verzot is op goud.

Deze wedstrijd zal niet zomaar een wedstrijd zijn, want hier staat veel op het spel. De winnaar van deze wedstrijd zal zich kwalificeren voor het PWS World Championship Tournament en komt daarmee een stap dichterbij het PWS World Championship.

Joe Legend is een voormalig PWS Heavyweight Champion en won de titel door Jurn Simmons, Andrei Ivanov en WWE’s Apollo Crews te verslaan.
En Joe weet als geen ander dat als je eenmaal PWS goud in handen hebt gehad je het niet meer los wilt laten. Het is dan ook Joe zijn droom om de allereerste PWS World Champion te worden.

De 25 jarige Amerikaan, Alexander James, heeft nog geen PWS goud in handen gehad, maar gezien zijn laatste overwinningen in Amerika en Europa gaat dat niet lang meer duren. Het enige wat hij moet doen is Joe verslaan, waardoor hij zich kwalificeert voor het World Championship tournament en daarmee een kans krijgt op PWS GOUD

Get your tickets NOW!! voor maar € 10,- via:
www.prowrestlingshowdown.nl/shop

Geef een reactie