25 NOV 17 | JC TODO | New Breed matches

De twee laatste single wedstrijden in de New Breed Divisie zijn bekend. The Partyboy Rami Romeo neemt het op tegen de duistere Gridlock. En “the Dream” Nate Devlin neemt het op tegen de reïncarnatie van Bruce Lee himself, Danny Sparks.

Alle 4 de worstelaars hebben 1 wedstrijd gewonnen en 1 wedstrijden verloren tijdens de American Tukkerday waardoor ze alle vier op 5 punten staan.
Nate Devlin liet vorige week weten dat hij klaar is met de New Breed Divisie omdat hij het niet eerlijk vindt dat HIJ zich opnieuw moet bewijzen en worstelaars als George Meddleson een kans krijgen op de PWS Goldmember Championship, en dat terwijl Nate vorige New Breed editie meer punten had gescoord dan George.
Nate zei dat hij op het PWS bestuur wacht om hier wat aan te doen. Wat voor gevolgen dit heeft voor zijn wedstrijd met Danny Sparks is nog maar de vraag.

Rami Romeo, de Partyboy uit België staat tegenover Gridlock. Beide hebben al eens goud gewonnen in België. Sterker nog, Gridlock is nog steeds de huidige Flemisch Champion bij de FWF. Dit Belgisch onder onsje zal daarmee ook niet alleen belangrijk zijn voor de New Breed Divisie maar wellicht ook voor de competitie in België.

Welke twee worstelaars gaan de laatste 5 punten pakken, en gaan daardoor met geheven hoofd de stemmingsronde in?

Zaterdag 25 November 2017
LIVE in JC Todo tijdens SHOWDOWN 33
Tickets € 10,- via www.prowrestlingshowdown.nl/shop

Geef een reactie