Emil Sitoci LIVE bij Showdown 9

De allereerste Pro Wrestler uit Nederland die voet heeft gezet in de ring van de WWE: EMIL SITOCI

Tijdens de WWE Smackdown Revenge Tour van afgelopen november stond Emil Sitoci als eerste Nederlander in de ring van de WWE. Met als zijn tegenstander niemand minder dan voormalig World Heavyweight Champion: Jack Swagger.

Of Emil daadwerkelijk een contract eruit heeft gesleept weten we niet, maar wat we wel weten is dat Emil LIVE te zien zal zijn tijdens Showdown 9 in TRIAS/Optisport te Krommenie.

Emil wist tijdens Showdown 7 de number one contendership te winnen voor de PWS Heavyweight Championship. En zou op Showdown 8 tegenover Tommy End staan voor het kampioenschap. Helaas voor de fans die heel erg naar deze wedstrijd uitkeken cancelde Emil zijn wedstrijd omdat hij vond dat HIJ mocht bepalen wanneer de wedstrijd zou plaatsvinden. Zoals te zien is in het volgende

filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=OWzHor_Xivw

Emil zal 16 Februari 2013 aanwezig zijn op Showdown 9, maar of hij daadwerkelijk zijn no.1 contendership incasht is nog maar de vraag. Of zijn er toch kleine letters die Emil niet heeft gelezen, waardoor hij wel tegenover Tommy End moet staan?

Houd de website in de gaten en koop je tickets voordat het te laat is via:
www.prowrestlingshowdown.nl