Officiële aankondiging SHOWDOWN 10 te PANAMA, Amsterdam


SHOWDOWN 10 
Zaterdag 22 Juni 201

LIVE in Panama, Amsterdam
Oostelijke handelskade 4, Amsterdam

tickets gaan in de voorverkoop op 21 April 2013 via www.prowrestlingshowdown.nl

Afgelopen Februari liepen de gemoederen hoog op toen de Red Star Empire met hun derde en vierde lid de ring bestormden.

Het was K1 kampioen: Rodney Glunder die de zijde van de Red Star Empire koos door Joe E. Legend neer te slaan tijdens zijn wedstrijd met tag-team partner Sean Lucas.

Eerder die avond was het Lloyd Pengel die de kant van de Red Star Empire koos, en daarmee zijn mentor en vriend Andrew Patterson geblesseerd achter liet voor de hongerige Tristan Archer en Peter Fischer.

Hierdoor is de Red Star Empire uitgebreid met 2 gevaarlijke leden. Maar Sean Lucas is niet bij de pakken neer gaan zitten. Diezelfde avond nog daagde hij de volledige Red Star Empire uit voor een wedstrijd op 22 Juni 2013 tijdens Showdown 10 in de PANAMA te AMSTERDAM.

Maar de ontwikkelingen tussen de Red Star Empire en Sean Lucas was niet het enige dat tijdens Showdown 9 plaats heeft gevonden.

PWS Heavyweight Champion: Tommy End verdedigde zijn kampioenschap tegen niemand minder dan Emil Sitoci.
Emil Sitoci is in overeenstemming gekomen met het PWS bestuur nog voor Showdown 9 tot deze wedstrijd, met die verstande: als Tommy, Emil niet binnen 20 minuten kan verslaan de titel automatisch naar Emil gaat.

Echter een controversiële beslissing werd gemaakt toen beide heren elkaar knock-out sloegen op slechts enkele tellen van de 20e minuut.

Vandaag de dag is Tommy End nog steeds de PWS Heavyweight Champion tot grote ergenis van Tommy en Emil.

Emil vindt dat hij de kampioen is aangezien Tommy hem niet heeft verslagen. En Tommy is niet tevreden dat hij de titel op deze manier bij zich houd.

Echter na de wedstrijd was het Tommy die de hand wilde schudden van Emil, waarna Emil Tommy een snapmare driver gaf en hem daarmee levenloos in de ring achter liet.

Ook was het de avond van Michael Dante. Michael won de Ravens rules match van Hardcore legend: Raven en daarmee één van de vele grote wins op zijn naam.

Het PWS bestuur is vandaag de dag nog steeds in conclaaf over de beslissingen die zijn genomen en de acties die daarop hebben gevolgd.
En uiteraard is het nog maar afwachten wanneer Michael Dante van zich laat horen omtrent de PWS Heavyweight Championship.

Met nog iets minder dan 3 maanden is het tijd om knopen door te hakken voor zowel de worstelaars als het PWS bestuur.

De grote vragen zullen dan ook zijn:

– Wie komt er tegenover Tommy End voor de Heavyweight Championship?
– Met wie trekt Sean Lucas deze keer ten strijde?
– en wat kunnen we allemaal nog meer verwachten?

KAARTEN GAAN OP 21 APRIL IN DE VOORVERKOOP VIA:

www.prowrestlingshowdown.nl

Showdown 10 wordt mede mogelijk gemaakt door:

www.panama.nl
www.sportvoeding-wormerveer.nl
www.maniastore.nl
www.exult.tv