PWS bestuur kondigt nieuwe titel aan.

De spreekwoordelijke kogel is door de kerk. Het PWS bestuur heeft bepaald dat er een nieuw kampioenschap binnen Pro Wrestling Showdown gaat komen. Een kampioenschap waar geen gewicht restricties aan vast zitten zoals dat het geval was bij het PWS Heavyweight en PWS Junior Heavyweight Championship.
Maar dat is nog niet alles. Aan dit kampioenschap zal ook geen geslacht restrictie zitten. Zowel mannelijke als vrouwelijke worstelaars mogen strijden voor het nieuwe kampioenschap dat de naam:
PWS World Championship zal gaan dragen.

Het zal echter nog wel even duren voordat de aller eerste PWS World Champion gekroond gaat worden. Het PWS bestuur heeft namelijk de “10 year anniversary” show uitgekozen als final stage van een groot toernooi. En die 10 year anniversary show zal pas eind 2018 plaats gaan vinden.

Op de aankomende SHOWDOWN shows zullen worstelaars, zowel mannelijk als vrouwelijk, zich moeten kwalificeren voor het PWS World Championship Tournament. Het toernooi heeft plek voor maar liefst 16 worstelaars. Maar meer dan 32 worstelaars zullen zich de komende tijd proberen te kwalificeren. Dit betekend dat worstelaars zich niet met noodzaak via een traditionele one-on-one wedstrijd zullen bewijzen. Het kan zo maar zijn dat iemand zich moet kwalificeren via een fatal 4-way, tag-team match of wat het bestuur op dat moment ook maar uitkiest voor de desbetreffende worstelaar.

De weg is nog ver, en de weg is lang. Maar het startsein naar het PWS WORLD CHAMPIONSHIP is gegeven!!

Geef een reactie