PWS gaat op de schop | Nieuwe title? Spotlight TV?

Het is vandaag 2 weken geleden dat PWS Voorzitter Rianne met informatie moest komen omtrent de PWS Heavyweight Championship van Andrei Ivanov en de PWS Junior Heavyweight Championship van Sean Lucas die niet meer in het bezit waren van de 2 kampioenen. 

Zowel Andrei als Sean wonnen hun kampioenschappen 2 weken geleden tijdens de American Tukkerday in Vroomshoop. Diezelfde dag nog raakte ze hun titels kwijt, die volgens hun gestolen waren. De beelden hieronder bevestigen inderdaad dat de kampioenschappen mee genomen worden. De persoon die ze mee nam claimt echter dat hij de Soldiers had gevonden en hun de titels had terug gegeven.
Voorzitter Rianne en de Soldiers zelf zeggen op hun beurt weer dat ze de titels nooit terug gekregen hebben.

Vandaag heeft het PWS bestuur officieel Andrei Ivanov en Sean Lucas van hun titels gehaald. Beide worstelaars zijn dus GEEN Heavyweight en Junior Heavyweight kampioen meer. 
De Soldiers blijven uiteraard WEL PWS Tag-team Champions aangezien ze deze nog in hun bezit hebben. 

NIEUWE VOORZITTER?

Het PWS bestuur heeft Rianne 2 weken de tijd gegeven om de titels op kantoor te laten zien. Dit is haar niet gelukt, sterker nog het bestuur heeft de afgelopen 7 dagen geen enkel bericht ontvangen van de voorzitter. Daarom heeft het PWS bestuur ook besloten om PWS Voorzitter Rianne met ingang van zondag 17 September 2017 te ontslaan van haar functie als voorzitter binnen PWS.

Het PWS bestuur gaat nu verder met 5 personen die officieel het PWS bestuur zullen vormen. Vooralsnog zal het bestuur geen nieuwe voorzitter aanstellen.

NIEUW KAMPIOENSCHAP?

Met de combinatie van de 2 missende kampioenschappen en de aanloop naar de 10e verjaardag van Pro Wrestling Showdown eind 2018 gaat het PWS bestuur wellicht een nieuw kampioenschap introduceren. Hiermee laat het bestuur doorschemeren dat zowel de Heavyweight als de Junior Heavyweight Championship hoogst waarschijnlijk niet meer terugkomen.

Veel details geeft het bestuur nog niet omtrent de nieuwe kampioenschappen, maar ze hebben wel degelijk grote plannen voor 2018.

SHOWDOWN SPOTLIGHT TV

Pro Wrestling Showdown gaat binnenkort iets nieuws introduceren. SHOWDOWN SPOTLIGHT TV.
Via youtube kanaal: https://www.youtube.com/user/Showdownpromotions zullen regelmatig Showdown Spotlight TV afleveringen te zien zijn. Een aflevering bestaat uit meerdere kleine items met o.a.:

– PWS Aftermath
Dit is het event element van Pro Wrestling Showdown. Wat er tijdens shows is gebeurd en wat er bij aankomende shows gaat gebeuren zullen de worstelaars, scheidsrechters, managers en bestuursleden hier duidelijk maken. Tevens worden hier nieuwe wedstrijden aangekondigd voor de aankomende shows. 

– PWS Move of the Moment
In dit bekende item staat een move van een worstelaar centraal.

– PWS Superstar favourites
PWS sterren zullen hier hun favoriete PWS wedstrijden laten zien.

– PWS SneakPeak
Een snelle blik op een van de wedstrijden die beschikbaar zijn in de PWS Shop

– Interviews met de sterren
Één van de PWS bestuursleden zullen een kort interview doen met een PWS worstelaar.

– Soldiers of Fortune: Tour of Duty
De Soldiers gaan een ludieke missie aan tijdens hun tours bij andere Pro Wrestling organisaties. Lukt het de Soldiers om de missie te volbrengen? 

– EN NOG VEEL MEER

Geef een reactie