Sean Lucas & Johnny Moss vs the Red Star Empire

rse vs moss & lucas vsNa keer op keer de PWS eigenaar: Sean Lucas aan te vallen, het succesvolle tag-team Sranang Express uit elkaar te halen en de PWS fans veelvuldig te hebben beledigd was Sean Lucas klaar met de Red Star Empire op SHOWDOWN 9.

Vier SHOWDOWN events geleden op SHOWDOWN 6, maakte de toenmalig PWS eigenaar: “famousLouis van Eden een contract met Rico Bushido en Adam Polak om te mogen vechten op de events van Pro Wrestling Showdown. Wat Louis van Eden op dat moment niet wist, was dat hij een tweetal hongerige hyena’s de hand had geschud.
Na het tekenen van het contract deed Louis afstand van zijn functie als PWS eigenaar waarna Sean Lucas het stokje overnam.

Op dat moment bleek er nog niets aan de hand, daar waar 1 event later Rico Bushido en Adam Polak de organisatie de Red Star Empire hadden opgericht.

rico lucas 2
Door Sean Lucas met een stoel van achter aan te vallen op SHOWDOWN 7 , hem corrupt te noemen en hem daarna nogmaals aan te vallen op SHOWDOWN 8 was de maat vol voor Lucas.
Sean Lucas daagde de Red Star Empire uit voor een wedstrijd op SHOWDOWN 9.
Lucas haalde Joe E. Legend, een voormalig WWE worstelaar, uit Canada en tezamen gingen ze de strijd aan tegen de Red Star Empire.
In de wandelgangen gingen er toen al geruchten dat de Red Star Empire zieltjes aan het winnen was voor hun plan der campagne.
En tijdens de wedstrijd in Zaanstad bleek dat K1 Kampioen: Rodney Glunder en voormalig Sranang Express lid: Lloyd Pengel waren omgepraat door Rico Bushido en Adam Polak om de Red Star Empire te versterken.

Tijdens de wedstrijd gaf Rodney een fatale trap tegen Joe waardoor Sean Lucas & Joe E. Legend uiteindelijk de wedstrijd verloren.
Maar de Red Star Empire was nog niet klaar. Ze wilden een eind maken aan de loopbaan van Sean Lucas, als eigenaar, door hem nogmaals met een stoel te bewerken.

pws9 2

Gelukkig kwamen de hulptroepen, Andrei Ivanov, Murat Bosporus, Spike Dragon en Mot van Kunder, net op tijd in de ring  om hen te stoppen.
De Red Star Empire droop af, waarna Sean Lucas de gehele Red Star Empire uitdaagde voor een alles beslissende wedstrijd in de PANAMA te AMSTERDAM tijdens SHOWDOWN 10.

De Red Star Empire ging akkoord waardoor er een 6-man tag-team wedstrijd is ontstaan voor de 22e van Juni 2013.

Sean Lucas aarzelden geen moment, en belde gelijk richting Engeland naar een oude vriend die hem had geholpen tijdens zijn rivaliteit met Rhys Richards: Johnny Moss.
Johnny Moss een voormalig 6x NWA UK Heavyweight Champion stemde gelijk in, en daarmee heeft Sean Lucas een van de sterkste worstelaars die ooit in de PWS ring heeft gestaan aan zijn zijde.

Wie de derde tag-team partner word van Lucas is nog niet bekend. Maar wij gokken op een van de vier mannen die hem op SHOWDOWN 9 te hulp kwam.

pws 9 3

De Red Star Empire is op dit moment sterker dan ooit. Alle drie de leden die 22 Juni in de ring stappen zijn voormalig kampioenen waaronder één voormalig K1 Kampioen: Rodney Glunder.
Rodney keert na 8 jaar terug in de Nederlandse worstelring. Hij heeft talloze titels op zijn naam binnen free-fight, boksen en karate. Maar heeft nooit een titel in de wacht gesleept binnen Pro Wrestling.

Zal de “Silverback” de Red Star Empire naar de overwinning leiden met al zijn vechtervaringen? Of is hij juist de zwakste schakel in deze wedstrijd?

Hoe dan ook, Zaterdag 22 Juni 2013 LIVE in de PANAMA te Amsterdam zal een ware oorlog worden uitgevochten.

Tickets en info: www.prowrestlingshowdown.nl