SHOWDOWN 32 | Andrei vs Evers

Zaterdag 2 September is Pro Wrestling Showdown voor de 4e keer op rij te gast bij de American Tukkerday. 2 September is pas over 3 maanden, maar tijd gaat snel en we kunnen nu al de eerste wedstrijd bekend maken voor SHOWDOWN 32 | Live at the Tukkerday 4.

Op 3 September 2016 won Andrei Ivanov de Gold Rush Battle Royal, wat hem de kans gaf om 1 jaar lang een PWS kampioen naar keuze uit te dagen op elke willekeurig event die hij maar wilt. Andrei heeft zijn zinnen gezet op 2 September 2017. Precies 1 dag voordat het Goldrush contract af zou lopen.

Johnny Evers is ook op de hoogte van de aankomende wedstrijd, en het PWS bestuur heeft de match goed gekeurd.
Ondanks dat PWS al 4 keer te gast is geweest in Vroomshoop gaat het de eerste keer worden dat de Heavyweight Title op het spel staat in Vroomshoop.

Het is al 2 keer eerder voorgekomen dat een Gold Rush Battle Royal werd ingecashed. En twee keer met succes, zo wonnen Tristan Archer en George Meddleson beide hun titel wedstrijd. Andrei Ivanov is al een huidig PWS tag-team Champion. Gaat Andrei de eerste worstelaar ter wereld worden die 2 PWS titels op hetzelfde moment in zijn bezit heeft?

Johnny Evers won het kampioenschap op 9 April in zijn hometown Uden na 2 slopende wedstrijden tegen Tristan Archer. Zal het de party boy lukken om de titel te behouden?

Geef een reactie