SHOWDOWN 32 | Jack vs Tom | 2 SEPT 17 | Tukkerday

Het PWS Goldmember Championship staat 02 September op het spel, zo hebben de PWS Goldmembers besloten.

De PWS Goldmembers zijn een select gezelschap die-hard PWS fans die het PWS Goldmember Championship in het leven hebben geroepen nadat de Toughest MF-er Trophy in de ijskast werd gezet. De Goldmembers zijn de personen die bepalen wie er tegen wie staan voor hun/het kampioenschap.

Jack Ferrigno uit België werd de allereerste en huidige PWS Goldmember Champion nadat hij Rex Rage en Andrei Ivanov versloeg. Op 2 September in Vroomshoop zal zijn eerste titel verdediging een feit zijn, en de Goldmembers hebben besloten dat hij het kampioenschap moet verdedigen tegen niemand minder dan Homeless Tom.

  Jack en Tom zijn totaal geen onbekenden van elkaar. Beide afkomstig uit België en hebben tientallen wedstrijden tegen elkaar gehad, zo ook bij PWS. De twee stonden tegenover elkaar op SHOWDOWN 22 in een “dog collar” match voor de Toughest MF-er Trophy van Homeless Tom. Tom wist toen de wedstrijd te winnen en zijn titel te behouden.
Echter zijn de rollen nu omgedraaid. Nu is Jack de kampioen en is hij de persoon die zijn titel moet verdedigen.

Namens de PWS Goldmembers wensen wij iedereen veel plezier met deze wedstrijd. En tevens zijn we heel benieuwd wie er als winnaar uit de bus zal komen.

02 September 2017
SHOWDOWN 32
American Tukkerday, Vroomshoop

Geef een reactie