SHOWDOWN 32 | Lucas vs Mot | 2 SEPT 17 | Tukkerday

Het PWS Junior Heavyweight Championship staat Zaterdag 2 September op het spel LIVE in Vroomshoop.

Na de aankondigingen van de Heavyweight title en de Goldmember Championship verdedigingen is het bekend gemaakt dat ook het Junior Heavyweight kampioenschap van Mot van Kunder op het spel zal staan, en zijn tegenstander is niet zonder enige slag of stoot aan komen waaien.

PWS voorzitter Rianne zwaait nog steeds met de scepter over Pro Wrestling Showdown en heeft het eind oordeel over welke worstelaar er tegen wie staat. Echter is het het PWS bestuur die over het algemeen de wedstrijden maakt. Het bestuur bekijkt welke worstelaars, niet alleen uit Europa maar van over de gehele wereld, het recht hebben om voor de PWS kampioenschappen te strijden.
Nu is het feit dat de voorzitter de laatste tijd voornamelijk haar zin doordrijft in de titel wedstrijden. Dit tot frustratie bij presentator Alexander d. Lardge, die ook een stem heeft in het PWS bestuur.

Rianne heeft beslist dat Mot van Kunder zijn PWS Junior Heavyweight Championship moet verdedigen tegen huidig PWS Tag-team Champion: Sean Lucas.
Alexander is hier tegen in gegaan aangezien Mark Benjamin, de voormalig tag-team kampioen, nog geen 2 weken geleden Sean Lucas heeft verslagen in Engeland.
Het tegen argument van de voorzitter is als volgt: “Lucas heeft nooit een rematch gehad toen hij als laatste overbleef tegen Mot van Kunder tijdens SHOWDOWN 29“. En “Mark Benjamin kan door onvoorziene omstandigheden niet aanwezig zijn op SHOWDOWN 32 in Vroomshoop“.


Waarom Mark Benjamin niet aanwezig kan zijn is bij het PWS bestuur niet bekend. Maar het bestuur heeft zich er uiteindelijk bij de titel wedstrijd neergelegd.

De laatste keer dat Mot en Lucas tegenover elkaar stonden was op Juli van 2014 in Antwerpen, België. Dit was in een tag-team wedstrijd waar Lucas de winst wist te pakken samen met Andrei Ivanov.
Maar de laatste keer dat Mot en Lucas tegenover elkaar stonden in een one-on-one wedstrijd dateert alweer uit September 2008 tijdens de Summer Wrestling Tour in Elim.

Op die dag was er geen winnaar, maar zal dat ook zo zijn op Zaterdag 2 September LIVE tijdens de American Tukkerday in Vroomshoop?
Wie hoop jij dat er met het kampioenschap naar huis gaat? 

Geef een reactie