SHOWDOWN 32 | NEW BREED | 2 SEPT 17 | Tukkerday

De eerste 2 wedstrijden van de nieuwe NEW BREED DIVISIE zijn bekend. 

Antwerpse Danny Sparks neemt het op tegen de duistere Gridlock en de Belgische Rami Romeo gaat de strijd aan met Hollander Nate Devlin. 

Alle 4 de deelnemers werden al eerder aangekondigd en het was dan ook gissen wie er tegen wie zou gaan in de eerste wedstrijden.
Rami Romeo en Nate Devlin hebben geen introductie meer nodig. Beide stonden al in de vorige New Breed divisie, maar wisten deze competitie helaas niet te winnen. Maar een nieuwe ronde met nieuwe kansen kan ze wellicht naar de top van PWS brengen.
Tijdens de Tukkerday zullen de twee wederom tegenover elkaar staan in de eerste wedstrijd voor de New Breed Divisie, waar de deelnemers punten kunnen scoren met elk gewonnen wedstrijd. En wanneer alle wedstrijden geweest zijn zijn het de fans die ook nog eens mogen uitmaken wie hun favoriet is.
Het was Nate Devlin die Rami versloeg tijdens SHOWDOWN 28. Maar Rami versloeg op zijn beurt weer Nate Devlin op SHOWDOWN 30 samen met zijn tag-team partner Vinny Lash die uiteindelijk de vorige New Breed won.

Danny Sparks versus Gridlock is een wedstrijd van een ander kaliber. Alle ogen zullen op de nieuwe aanwinsten gericht staan, omdat ze beide hun one-on-one debuut zullen maken binnen Pro Wrestling Showdown.
Gridlock heeft een duidelijke duistere kant, en met die duistere kracht aan zijn zijde wist hij de Flemish Championship te winnen in November van 2016.
Danny Sparks heeft nog geen titels op zijn naam staan. Maar de reïncarnatie van Bruce Lee was wel aanwezig op SHOWDOWN 31 en wist die dag de Battle Royal te winnen en daarmee een plek in de New Breed Divisie.

Dit zijn maar 2 van de 4 wedstrijden binnen de New Breed Divisie die LIVE te zien zullen zijn tijdens de American Tukkerday op 02 September. De andere twee wedstrijden binnen de New Breed Divisie zullen spoedig bekend gemaakt worden.

02 September 2017
SHOWDOWN 32 LIVE at the Tukkerday
Vroomshoop, Nederland

Geef een reactie