SHOWDOWN 32 | TAG-TEAM TITLES | 02 SEPT 17 | TUKKERDAY

ER GAAT GESCHIEDENIS GESCHREVEN WORDEN IN VROOMSHOOP.

Een unieke gebeurtenis, op 2 September LIVE in Vroomshoop zullen voor het eerst in de geschiedenis van Pro Wrestling Showdown ALLE titels verdedigd worden.

Nadat er eerder werd aangekondigd dat Johnny Evers zijn Heavyweight Championship verdedigd tegenover Andrei Ivanov, Mot van Kunder zijn Junior Heavyweight Championship verdedigd tegenover Sean Lucas en Jack Ferrigno zijn Goldmember Championship op het spel zet tegenover Homeless Tom heeft het PWS bestuur een vierde titel wedstrijd aan SHOWDOWN 32 LIVE at the Tukkerday toegevoegd.

De Soldiers of Fortune zullen voor het eerst hun PWS tag-team Championship op het spel moeten zetten. De Soldiers wonnen de titels tijdens SHOWDOWN 30 door de teams Flip & Fly, Jack Ferigno & Bas van Kunder en Phil & Tom te verslaan.

Zaterdag 2 September zal hun eerste titel verdediging zijn. En ze moeten de titels verdedigen tegen Hollandse Glorie, Mot van Kunder en Johnny Evers. Nadat Mot en Evers verslagen waren in het tag-team toernooi gingen ze verder als single competitors, en dit was een groot succes.
Beide wonnen de felbegeerde PWS titels in hun klasse, welk beide ook op het spel staan tegenover de Soldiers, maar dan in een one-on-one match.

Beide teams zijn niet te stoppen afgelopen jaar zowel als tag-team als single competitie. Weten de Soldiers hun titels met succes te verdedigen? Of zal Hollandse Glorie het eerste team zijn dat de PWS Tag-team, PWS Heavyweight en PWS Junior Heavyweight titels in hun bezit hebben?

Kom het LIVE meemaken ZATERDAG 2 SEPTEMBER tijdens de American Tukkerday in Vroomshoop.

Geef een reactie