Wrestling Shop

Toen wij in 1996 samen met een aantal verzamelaars begonnen met het semiprofessionele blaadje “EXULT” hadden we nooit kunnen verwachten dat er een onderneming uit zou groeien die inmiddels wereldwijd goede relaties heeft opgebouwd met veel verschillende leveranciers en ook verzamelaars.

EXULT zet zich in voor de verzamelaar. En hieruit is o.a. deze online winkel ontstaan. Geen massa markt waar men nauwelijks kennis van, of enige affiniteit heeft met de producten.

De verzamelaar staat bij ons centraal en elke verzamelaar ziet graag dat zijn of haar collectie minimaal de waarde blijft behouden die hij/zij er aan heeft moeten uitgeven. Verzamelen staat gelijk aan het bezitten van een unieke en mooie collectie waar je van geniet en waar je trots op bent.

Of het nu gaat om een collectie films, comics of statues. Als verzamelaar vind je het belangrijk dat het uniek blijft en geen massa word. Dat is een van de redenen dat wij met een “on Demand” methode werken.

Zo kunnen er veel verschillende items worden ingekocht en schepen we de markt niet op met overvloedige voorraad. Verzamelen blijft dan namelijk ook leuk en spannend.

Wij hebben er voor gekozen om bewust onze web winkels op een “archief-achtige” manier op te zetten. Simpel, snel, overzichtelijk en met een handige zoekmachine. Ook betalen kan veilig en vlot.

Met deze web winkel en onze Exult Select web winkels hopen wij je een plezierige tijd aan te bieden tijdens het surfen. Je kunt kiezen uit verschillende opties om op de hoogte te blijven van alle soorten producten die aangeboden worden. Nieuwe producten zullen wekelijks toegevoegd worden. Van comics tot dvd’s en van merchandise tot action-figures. Van Sports Entertainment tot Cult, TV en Leesvoer.

www.wrestling-shop.com

Share this Post