World Championship match op 6 Juli in Amsterdam.

PWS Voorzitter Mark Benjamin heeft groen licht gegeven voor het verzoek van Kenzo Richards van afgelopen maand.
Kenzo is op 6 Juli 2019 de uitdager voor het PWS World Championship van huidig kampioen Manticore Toby Blunt.

Manticore is de huidige kampioen sinds de PWS 10 year anniversary show van November 2019. Hij versloeg in een fatal 4-way match KC Spinelli uit Canada, PWS Hall of Famer: Mot van Kunder en Kenzo Richards.
Afgelopen Februari versloeg hij AEW worstelaar Jimmy Havoc in de P3, Purmerend.

Dat Kenzo de uitdaging doet voor het kampioenschap is geen verassing. Ondanks dat hij zijn wedstrijd heeft verloren aan Rico Bushido van afgelopen Februari staat Kenzo nog steeds bovenaan de PWS TOP 20, heeft hij de Move of the year 2018 en SUPERSTAR of the year 2018 award gewonnen.

Dat zijn drie grote prestaties binnen een half jaar, en daarom heeft Mark Benjamin het verzoek van Kenzo goedgekeurd.

Dus, tijdens El Jefe Wild West Brew Fest in Amsterdam zal het PWS World Championship op het spel staan tussen de Duitse en- huidig kampioen Manticore Toby Blunt en Hagenees en- uitdager Kenzo Richards.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *