PWS Tag-Team titels 6 Juli op het spel.

PWS Tag-team titels bij WWBF in AMSTERDAM
 
De PWS Tag-team champions: Sexy Dragons (Daniel Sparks & Scott Valentine) verdedigen op Zaterdag 6 Juli in Amsterdam hun PWS Tag-team titels tegen de terugkerende Soldiers of Fortune.
 
Andrei Ivanov is onlangs terug gekeerd uit Mali en zo zijn de Soldiers weer herenigd met elkaar. Tijdens Andrei zijn afwezigheid zat Sean Lucas behoorlijk aan de drank. Het schijnt dat hij daar nu weer vanaf is.
 
De Sexy Dragons zijn de allereerste 2-time tag-team champions binnen PWS, maar de Soldiers staan nu op het punt om ook 2-time PWS Tag-team Champions te worden. Echter is het de vraag of dat ze gaat lukken. In Mei van vorig jaar stonden de 2 teams ook al tegenover elkaar. Toen wonnen de Sexy Dragons waarna ze in een rechte lijn naar de top gingen van de Tag-team Divisie en later dat jaar voor het eerste tag-team goud wonnen.
 
Sean Lucas & Andrei Ivanov vechten in ieder geval weer mee met de Europese Tag-team Divisie. Pakken ze gelijk goud tijdens hun return match bij PWS?
 
Zaterdag 6 Juli 2019
Showdown 43 | Live at El Jefe WWBF
Bos en Lommerplantsoen, Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *