No.1 Contendership tournament in Lemelerveld

Het PWS bestuur heeft zich gebogen over de beelden van afgelopen World Championship match in Amsterdam tussen huidig kampioen Manticore Toby Blunt en de toenmalig uitdager Kenzo Richards.

Het is overduidelijk dat scheidsrechter Mario er niet helemaal bij was die dag. Naar eigen zeggen viel Kenzo eerst aan en door de chaos die er tijdens de wedstrijd volgde was het heel on overzichtelijk wie waar was.
Waarschijnlijk kwam het doordat de fans  zo dichtbij de ring stonden en het overzicht niet aanwezig was.

Mario heeft zijn excuses aangeboden en Kenzo krijgt een nieuwe kans op PWS goud, maar daar moet hij wel iets voor doen.

Het PWS bestuur heeft besloten dat er op 17 Augustus 2019 Live op het Sukerbietenfeest een no.1 contenership tournament plaats gaat vinden voor het PWS World Championship.

De winnaar van het toernooi krijgt een PWS World Championship match op 5 OKTOBER 2019 in ANTWERPEN, BELGIË tijdens SHOWDOWN 46.

Het PWS bestuur heeft de volgende 4 worstelaars in het toernooi geplaatst:

Kenzo Richards, de reden mag duidelijk zijn. Het feit dat de scheidsrechter in de vorige titel wedstrijd een verkeerde beslissing heeft genomen en dat Kenzo al maanden lang bovenaan in de TOP 20 staat.

Kid Lux, hij wist eigenhandig met de Ladies of Lucha het team van She-It te verslaan vorige week zaterdag in Amsterdam. Tevens heeft Kid Lux nooit een kans gekregen op één van de grote titels binnen PWS. Daarom krijgt hij nu wel die kans van het PWS bestuur.

Daniel Sparks, de huidig PWS Tag-team Champion. Zit net als Kenzo al maanden hoog in de TOP 20. De een na de andere wedstrijd wint de Belg. Op 5 Oktober zet PWS de ring op in zijn hometown. Hoe gaaf zal het zijn als hij op die dag voor het PWS World Championship mag vechten?

Timo Zimone, een debuterende worstelaar binnen PWS krijgt de kans om op zijn debuut show een titel wedstrijd in de wacht te slepen. Timo is afkomstig uit Duitsland en mocht hij het toernooi winnen, dan is de kans groot dat we een Duits onder onsje gaan krijgen in Antwerpen.

Kenzo Richards, Kid Lux, Daniel Sparks en Timo Zimone. Wie gaat het no.1 contendership voor het PWS World Championship winnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *