WORLD Championship op het spel tijdens de 16e Tukkerday

Volgende maand staat de American Tukkerday weer voor de deur. Het is één van het jaar meest spraakzame events waar PWS aanwezig is, want elk jaar gebeurd er iets verrassend. Zijn het niet titels die van kampioen wisselen dan zijn het wel kampioenschappen die “gestolen” worden.

Twee jaar geleden werd tijdens de Tukkerday eindelijk eens het PWS Heavyweight Championship verdedigd. Johnny Evers verdedigde zijn titel tegen Andrei Ivanov. Ondanks dat Ivanov het kampioenschap won van Evers werd kort daarna het kampioenschap “gestolen”. Sindsdien is het kampioenschap niet terug gezien en heeft het PWS bestuur in de loop der tijd een nieuw kampioenschap in het leven geroepen.

Het PWS WORLD CHAMPIONSHIP.

Na een groot toernooi was het Toby Blunt die als eerste de titel won in een 4-way match tegen Mot van Kunder (NL) , Kenzo Richards (NL) en KC Spinelli (Canada)
Hij verdedigde zijn titel ook nog tegen Jimmy Havoc (UK) en een singles match tegen Kenzo Richards (NL)

Manticore is (vandaag de dag) 270 dagen World Champion en tijdens de 16e American Tukkerday staat zijn titel op het spel tegen niemand minder dan de Canadees: Brad Alekxis.

Brad komt uit Montreal, Quebec, Canada en zit al 16 jaar in het vak. Brad heeft veel titels gewonnen in Canada. Hij is zelfs met 406 dagen de langst regerende NCW Inter-Cites Champion op een record uit 1988 na. Brad zou graag het World Championship op zijn lijstje met kampioenschappen zetten. En is dan ook vastberaden om dat te doen op 7 September in Vroomshoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *