GOLDMEMBER match in Antwerpen

PWS Goldmember Champion: L.J. Cleary verdedigd op 5 Oktober zijn Goldmember Trophy tegen PWS Hall of Famer: Mot van Kunder.

Mot heeft het record van meest aantal kampioenschappen binnen Nederland en Belgiƫ. Maar de Goldmember Trophy heeft hij nog nooit gewonnen. Afgelopen zaterdag won Mot niet 1 maar 2 wedstrijden waardoor hij zichzelf heeft geplaatst voor de PWS Goldmember Championship match in het oude Badhuis te Antwerpen.

Maar de kampioen zal niet zomaar over zich heen laten lopen. Lee, won het kampioenschap in zijn debuut match, een fatal 4-way met Sean Lucas, Xtreme Fury en Benjamin van Es. Weet de kampioen stand te houden? Of gaat de Hall of Famer er met de trophy vandoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *