3 STAGES OF HELL in Antwerpen

Mark Benjamin, de PWS voorzitter, heeft zojuist groen licht gegeven voor de 3 stages of Hell match tussen Sean Lucas en Andrei Ivanov.

Het gaat al een paar maanden niet lekker tussen de Soldiers of Fortune. Of dit ligt aan het drankgebruik van Lucas of de recente missie naar Mali van Andrei is niet geheel bekend. Maar de Soldiers hebben in heel 2019 geen kampioenschap gewonnen, terwijl er voor 2019 zelfs periodes waren met 2 en 3 titels op hetzelfde moment.

Het is bij ons niet helemaal helder wie wie nu begon uit te dagen. Maar Lucas kwam als eerst met een statement naar buiten.
Hier reageerde Andrei op met een uitdaging voor een falls count anywhere match. Daar reagerde Lucas op met een Barbwire death match. Welke Andrei beantwoordde met een 3 STAGE of HELL match waar 10.000 THUMBTACKS aan toegevoegd werd.

Mark Benjamin, de oude vijand van de Soldiers ziet de twee maar al te graag elkaar te lijf gaan. Het liefst maakt hij er een shoot off van, maar dat gaat een stapje te ver.

Op Zaterdag 5 Oktober LIVE in het Oude Baduis te Antwerpen gaan de Soldiers of Fortune elkaar te lijf in een 3 STAGES of HELL match om te beslissen wie de echte PSYCHO SOLDIER is.

TICKETS: brite.nl/e/tickets-showdown-46-headbanging-piledriving-havoc-62839350188

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *