Nieuwe kampioenen gekroond, vete tusen militairen uitgevochten en een kampioen retired.

HISTORY HAS BEEN MADE
(quick results below)

Er werden nieuwe kampioenen gekroond. Er zijn kampioenen geretired en een vete tussen militairen werd uitgevochten.

Zaterdag 5 Oktober 2019. Er werd geschiedenis geschreven toen Pro Wrestling Showdown als eerste Nederlandse organisatie een event gaf in Antwerpen, België. En wat een avond was het.

In combinatie met 3 van de beste bands te vinden in Antwerpen vlogen de stoelen, tafels, punaises en piledrivers je om de oren.

In de opening wedstrijd zagen we de terugkerende Tristan Archer de testikels van Xtreme Fury kleiner maken. Gevolgd door de PWS Goldmember Championship match tussen Dublin’s finest: LJ Cleary en Mot van Kunder.
Echter was de wedstrijd nog maar 2 minuten bezig toen Camus Faust, Kid Lux en Max Damon de stage betraden. Vervolgens stormde ze op de ring af en vielen de huidige Goldmember Champion en zijn uitdager Mot van Kunder aan. Gelukkig voor Cleary en Mot kwam Mot zijn maatje Johnny Evers de ring in rennen om de 3 aanvallers weg te sturen.

Assistent GM Alexander D. Large maakte een 6-man tag van de wedstrijd na goedkeuring van beide teams.
Vervolgens maakte Hall of Famer: Mot van Kunder de winnende pinfall en zo won het team van LJ Cleary en Hollandse Glorie.

Na de break waren de dames aan de beurt.
Lexa Valo versloeg Amy Allonsy met haar overduidelijk sterke chokehold. Het lijkt erop dat Lexa de submission geperfectioneerd heeft in de afgelopen maanden aangezien ze continue met de choke wedstrijden op haar naam zet.

Rob Raw liet zien dat Vlaanderen boven Wallonië staat op Pro Wrestling gebied. Rob won de wedstrijd van Aaron Rammy uit Brussel. Of Aaron een rematch wilt in Brussel is niet bekend.

Toen was het tijd voor de PWS Tag-team Championship: SLUMS of SHAOLIN STREETFIGHT.
De Sexy Dragons gingen de strijd aan met Work Hard Play Hard. De huidige kampioenen hadden het moeilijk en alles werd daarom ook uit de kast gehaald. Tafels, stoelen, sprongen van 4 meter hoog en zelfs gitaren kwamen er aan te pas. Een bodyscissors-Cutter op een verkeersbord was uiteindelijk de move waarmee Work Hard Play Hard voor de 2e keer PWS Tag-team kampioen werd.

Helaas was de title reign van korte duur.
Rami Romeo vertelde het publiek dat hij i.v.m. een nek blessure niet meer verder kan worstelen en dat dit zijn laatste wedstrijd was in Pro Wrestling Showdown. In plaats daarvan gaven hij en Joël de titels terug aan het PWS bestuur met de eis dat Joël met een andere tag-team partner voor de titel mag strijden op 16 November in Purmerend, NL.

PWS World Championship match. Voor de 2e keer stond Manticore Toby Blunt tegenover Kenzo Richards. De eerste keer dat ze tegenover elkaar stonden in een one-on-one match was in Amsterdam afgelopen Juli. Toby wist toen de winst te pakken.
En dat leek ook gisteren ook zo te zijn. Echter was referee Mike Wijsen afgeleid en zag hij de pinfall van Toby te laat.
Vervolgens wist Kenzo met de PILEDRIVER te scoren en werd daarmee de 2e PWS WORLD CHAMPION ooit.
De title reign van Manticore is daardoor na 322 dagen beëindigd.

Nu schijnt het dat Manticore en Lexa Valo scheidsrechter Mike backstage hebben aangevallen. Het PWS bestuur is nu aan het uitzoeken wat er is voorgevallen want het schijnt dat Mike een bezoekje naar het ziekenhuis heeft gemaakt na de show.

De Main-Event. Barbwire en Thumbtacks hadden de overhand en vlogen door het hele Badhuis.
Sean Lucas en Andrei Ivanov vochten een vete uit die vrijwel 10 maanden geleden was begonnen. Het moment dat Ivanov naar Mali moest.
Het record “OH MY GOD” in 1 match vanuit het publiek is zeker verbroken bij deze wedstrijd. Beide militairen wilde zich niet gewonnen geven.

Maar een Amittyville Driver en 2 Powerbombs in de thumbtacks waren toch teveel voor Sean Lucas. Echter lijkt het erop dat de vriendschap tussen de twee militairen alweer goed zit. Daar waar ze beide Special referee: Robbie Maddox na de match aanvielen.
Maar hier zijn geen bevestigingen van. Het kan ook zomaar een samenloop van omstandigheden zijn.

Al met al was het gisteren een TOP avond in Antwerpen. En de combinatie met de bands: BARK, TOXIC SHOCK en INCINERATE ANTWERP was super!!

We zien jullie graag volgend jaar weer!

SHOWDOWN 46 | Headbanging, Piledriving HAVOC
het Oude Badhuis
Antwerp, Belgium

RESULTS:

– Tristan Archer defeat Xtreme Fury

PWS Goldmember Championship:
– LJ Cleary vs Mot van Kunder (no contest)

– Mot van Lunder, LJ Cleary & Johnny”Victory” Evers defeat Camus Faust, Kid Lux & Max Damon – Dutch Pro Wrestler

– Lexa Valo defeat Amy Allonsy

– Rob Raw defeat Aaron Achilles Rammy

PWS Tag-team Championship:
– Work Hard, Play Hard defeat Sexy Dragons (NEW CHAMPS)

PWS WORLD CHAMPIONSHIP:
– Kenzo Richards defeat Manticore Toby Blunt (NEW CHAMP)

3 STAGE of HELL:
– Andrei Ivanov defeat Sean Lucas (falls count anywhere)
– Sean Lucas defeat Andrei Ivanov (Barbwire deathmatch)
– Andrei Ivanov defeat Sean Lucas (10.000 Thumbtacks)

ALSO A BIG THANK YOU TO
BARK Incinerate Antwerp Toxic Shock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *