NEW CHAMPS – SHOWDOWN 47 RESULTS

Met alle zitplaatsen uitverkocht in de P3 Purmerend gingen we er keihard tegen aan in de Noord-Hollandse stad.

We trapte af met een triple threat match voor de PWS Goldmember Championship Trophy.
L.J. Cleary verdedigde zijn kampioenschap tegen Mot van Kunder en Johnny Evers. Cleary had de trophy sinds de 10 year anniversary in zijn bezit en vandaag was het de 11 year annniversary.

Helaas voor Lee was het PWS Hall of Famer Mot van Kunder die deze keer de winst pakte. Mot is hierdoor de 5e PWS Goldmember kampioen.

In de tweede wedstrijd kwamen maar liefst 7 tag-teams aan bod. Het was tijd voor de grootste tag-team turmoil ooit in Nederland gehouden. Bloed Zweet en Tranen was het eerste team dat de ring instapte tegen Daniel Sparks en Xtreme Fury. Fury verving de gebleseerde Scott Valentine. Sparks en Fury wisten de winst te pakken, maar niet zonder slag of stoot. BZT wisten Sparks zo hard aan te pakken dat hij niet meer verder kon in de wedstrijd. Fury stond er dus alleen voor.

Fury nam het op tegen het 3e team. De voor PWS debuterende Axl Star en Leo Leroi. Fury wist snel korte metten te maken met de twee en kwam oog in oog met het 4e team.

Het 4e team was het uiterst populaire More Than Hype. Darren Kearney en Nathan Martin lieten Fury alle hoeken van de ring zien met hun ongekende snelheid. De 2 voorgaande wedstrijden waren Fury teveel en hij moest het onderspit delven.

More Than Hype moest het toen opnemen tegen Work Hard Play Hard 2.0 Joel Vox en Brad Alekxis. Joel en Brad namen een behoorlijke overhand op het Ierse team totdat WHPH member Rami Romeo zijn intrede maakte. Rami sloeg More Than Hype met een stoel waardoor WHPH gedisqualificeerd werd.

Een debuterende Santos kwam samen met Max Damon als OriginalZERO10 naar de ring gestormd. Ze maakte mooi gebruik van de chair shots van Rami en pakte een snelle winst.

Toen was de tijd aangekomen voor het laatste team. De Soldiers of Fortune. Zowel SOF als ZERO10 waren nog zo vers als een net geoogste krop sla. Beide teams nog geen klappen gehad. En dat was te zien ook. Beide teams gingen er vol in. Maar uiteindelijk waren het de Soldiers of Fortune die voor de 2e keer Pro Wrestling Showdown tag-team champs werden.

Na de wedstrijd werden de Soldiers uitgedaagd door de Heavyweight Heartbreakers uit Londen die hun British Empire Wrestling titels op het spel wilde zetten later die avond.

Lexa Valo wist een nieuw slachtoffer te maken door de Canadese Maddison Miles te choken.

De “British Giant” Charlie Winston was te sterk voor de PWS veteraan Tristan Archer. Charlie maakte korte mette met Tristan met een grote chokeslam.

En toen was het tijd voor de debuterende Mike Wijsen. Niet zomaar een PWS debuut. Nee een PRO WRESTLING debuut. Mike stond tegenover niemand minder dan voormalig PWS World Champion: Manticore Toby Blunt. Manticore had geen medelijden met de beginneling en liet hem zien waarom hij de voormalig kampioen was. Echter was 1 simpele small package op het juiste moment de move die Mike nodig had om de voormalig kampioen te verslaan.

PWS Tag-team Championship VS BEW Tag-team Championship
Soldiers of Fortune (c) VS Heavyweight Heartbreakers (c)
De Soldiers of Fortune zetten hun net gewonnen kampioenschap op het spel tegen het Britse tag-team kampioenschap van Hugo Bloom en Brad Tannen.
De britten begonnen met een aanval van achter en wisten behoorlijk lang de wedstrijd te domineren. Totdat Sean Lucas uiteindelijk de tag naar Andrei maakte. De moves gingen overen weer en uiteindelijk waren het de Soldiers die de winst pakte en daarmee niet alleen PWS maar ook BEW Tag-team Champions werden.

MAIN-EVENT
PWS WORLD CHAMPIONSHIP
Kenzo Richards (c) vs Rico Bushido

Kenzo Richards vocht niet alleen tegen Rico, maar Rico had ook zijn eigen posse meegenomen. Op sommige momenten leek het wel of Kenzo tegen 3 tegenstanders vocht. Vooral toen scheidsrechter Mario een knal kreeg. Gelukkig kon voormalig referee Mike Wijsen de dag redden en na een piledriver van Kenzo op Rico ging het kampioenschap mee naar Den Haag.


Pictures by: Sidekick Photography en Piek Kock

Eerst volgende show:
18 April 2020
Poppodium Volt, Sittard
met een voormalig WWE Superstar!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *