PWS Tag-team titels worden verdedigd in ENGELAND!

Op 30 November 2019 staan in Londen, UK de PWS Tag-team titels op het spel.

Sean Lucas en Andrei Ivanov wisten op 9 November voor de 2e keer de PWS Tag-team titels te winnen. Na hun winst werden ze uitgedaagd door de Heavyweight Heartbreakers uit Londen. De Soldiers gaven geen gehoor aan de uitdaging totdat het Engelse team hun British Empire Wrestling Tag-team titels op het spel deden.

Het werd dus een title vs title match. OOK deze wedstrijd wonnen de Soldiers of Fortune en zijn daarmee de huidige PWS en BEW Tag-team Champions. Maar de vraag is, voor hoelang.

De Heavyweight Heartbreakers beweren namelijk dat de Soldiers vals gespeeld hebben en claimen namelijk een rematch. Maar niet in Nederland. Nee, de rematch zal plaats vinden in Engeland. In deze rematch zullen wederom de PWS en BEW Tag-team titels tegelijk op het spel staan.
Nog 1 week te gaan voordat we kunnen roepen: “En nog steeds PWS Tag-team champions….”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *