WWE STER JESUS (Ricardo) RODRIGUEZ komt naar SITTARD

JESUS RODRIGUEZ aka Ricardo Rodriguez KOMT NAAR PWS
 
 
Jesus is over het algemeen bekend als de ring announcer van Alberto del Rio in de WWE, maar ook als El Local in NXT en in de indy scene als Chimaera.
Wie weet dat ze alle 3 wel op 18 April 2020 naar Sittard komen ?Jesus Rodriguez begon in Augustus van 2006 met Pro Wrestling. Getraind door o.a. Phoenix Star stond hij in 2010 onder WWE development.
In Augustus van 2010 debuteerde hij als de ring announcer van Alberto del Rio tegen niemand minder dan Mexico’s living legend Rey Mysterio.
Waar del Rio was was ook Rodriguez en “samen” wonnen ze mening kampioenschappen binnen de WWE en zelfs de 2011 Royal Rumble.Ondanks dat Jesus voornamelijk als ring announcer te zien was bleven zijn spectaculaire in ring skills niet geheel onbenut. Na enige tijd ruilde hij de microfoon in voor een masker en ging binnen NXT verder als El Local. Hij teamde regelmatig met Kalisto in de ring en zo kwamen ze zelfs in aanmerking voor een NXT Tag-team title shot op NXT TakeOver.
 
In 2014 kwam er dan toch een einde aan zijn WWE avontuur en keerde hij terug naar de Indy-scene. Vanaf dat moment tourt hij de hele wereld over. Van Amerika naar Engeland en van Australië naar Duitsland.
 
En op 18 APRIL 2020 worden PWS en NEDERLAND aan dat lijstje toegevoegd.
Wie de tegenstander gaat worden van Jesus is nog niet bekend maar je mag natuurlijk altijd een suggestie doen.
 
 
TICKETS: https://getaticket.nl/domijnen/bestellen/s6705?fbclid=IwAR0gCigjRsA1SdDSjkWDmS_YFkk1X7ykTTlwWkdcCQh0yPtxZDhiquSH-Ao


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *