AFRIKAN BOMAYE komt naar VOLT

AFRIKAN BOMAYE uit Congo Kinshasa komt op 18 April 2020 naar Poppodium Volt in Sittard.

Het Afrikaanse tag-team zal zijn Nederlands en PWS debut maken in Sittard. De 2 meter lange A-Buck maakte zijn PWS debuut al in 2017 toen hij in poppodium Volt tegenover Andrei Ivanov stond. Hij keerde in 2018 terug naar Nederland tijdens SHOWDOWN 40 en stond daar o.a. samen in de ring met de 2x PWS tag-team champions de Sexy Dragons.
Nu gaat A-buck, een voormalig APC Champion, debuteren met zijn officiele tag-team partner Christianum.

Christianum is de highflyer van de twee en tevens een voormalig APC Champion. Christianum is o.a. getraind door Tristan Archer en Aleister Black. Christianum zal PWS debuut maken op 18 April en dus samen met A-Buck als Afrikan Bomaye.

De twee zijn niet alleen voormalig ICWA tag-team champions ze waren in 2016 ook de winnaars van het Tournoi Guerre Des Gangs. A-Buck heeft ook nog het Tournoi Des Poids-Lourds 2018 op zijn naam gezet.

Het Afrikaanse team zal voor een waar spektakel zorgen. Ze zijn de perfecte combinatie van kracht en snelheid. Welk team er tegenover ze zal staan is nog maar de vraag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *