25 NOV 17 | JC TODO | Goldmembership

Op Zaterdag 25 November zal er helaas geen PWS Goldmember Championship match plaats vinden omdat de kampioen Jack Ferrigno helaas niet bij het event kan zijn. Daarom hebben de Goldmembers besloten dat er een No.1 Contendership voor de Goldmember Trophy plaats gaat vinden. 
De winnaar zal in Januari tegenover Jack Ferrigno komen te staan met het kampioenschap op het spel. 

De Goldmembers hebben gekozen voor een Triple Threat waarin het No.1 Contendership uitgevochten zal worden.

Michael Dante 

De laatste keer dat Michael Dante in een PWS ring stond was tijdens het INVASION weekend van September 2014. In die 3 jaar heeft Dante niet stil gezeten. Hij won met zijn toenmalig tag-team partner Tommy End (Aleister Black) de Progress tag-team titels in Engeland. En hij won de Target Wrestling Championship in Schotland.
Dante was aanwezig tijdens het allereerste PWS event en heeft in de begin jaren van de SHOWDOWN events veel supersterren verslagen zoals WWE’s RAVEN, WWE’s Luke Gallows en hij ging samen met WWE Hall of Famer Tony Atlas de strijd aan tegen de Red Star Empire. In al die jaren won Dante nooit een PWS Championship maar wellicht gaat deze no.1 contendership match daar verandering in brengen. Dante moet het in deze wedstrijd van zijn brute kracht hebben, daar waar zijn tegenstanders een stuk kleiner zijn, maar wel een stuk sneller. Zal de veteraan het winnen van de 2 highflyers?

Mark Benjamin

De highflyer uit Almere is  door de Goldmembers uitgekozen om een kans te maken op het Goldmember Championship. Mark won met Flip & Fly als eerste tag-team het PWS Tag-team Championship. Na zijn winst als tag-team Champion werd de deur geopend naar  Duitsland en Engeland. Hoewel hij zijn PWS tag-team Championship reeds heeft verloren maakt de jonge highflyer een grote kans om als no.1 contender voor het Goldmember Championship uit de bus te komen. Hij heeft vaker grotere worstelaars verslagen zoals Michael Dante, maar lukt het hem ook om een worstelaar van zijn eigen kaliber te verslaan? Luisterende naar de naam Axel Rotation.

The Rotation

De andere kant van het succesvolle tag-team Flip & Fly, The Rotation. Axel was op een bepaald punt binnen Pro Wrestling Showdown zowel PWS Junior Heavyweight Champion als PWS tag-team Champion. Daar waar Senza Volto het tag-team kampioenschap niet kon verdedigen was het geen probleem dat zijn tag-team partner The Rotation dat van hem overnam. The Rotation verdedigden beide titels met veel succes, maar uit eindelijk was de last toch te groot om 2 titels te verdedigen op 1 event waardoor Rotation beide kampioenschappen verloor.

Rotation is een voormalig PWS Junior Heavyweight en tag-team kampioen. Als hij de no.1 Contendership wedstrijd weet te winnen is hij de eerste worstelaar binnen PWS die mogelijk een derde PWS titel op zijn lijstje kan zetten.

Tickets zijn nog steeds te koop voor maar € 10,- via www.prowrestlingshowdown.nl/shop

Geef een reactie