25 NOV 17 | JC TODO | TAG-TEAM TITLES

TAG-TEAM TITLE REMATCH!

Wellicht één van de meest MUST SEE matches volgens Pro Wrestling critici. De Soldiers of Fortune vs Hollandse Glorie in een rematch voor de PWS Tag-team Championship.

Het mocht niemand ontgaan zijn dat afgelopen September de Soldiers of Fortune niet alleen met succes hun tag-team titels verdedigden, maar ook de PWS Heavyweight Championship en PWS Junior Heavyweight Championship in de wacht sleepten. Twee titels die voorheen in handen waren van Mot van Kunder en Johnny Evers aka Hollandse Glorie.
Wat er met die twee titels is gebeurd hebben we al eerder uitgelicht. Maar nu gaat het om het PWS tag-team Championship.

Een kampioenschap die de Soldiers wonnen tijdens SHOWDOWN 30 in Uden door maar liefst 3 teams te verslaan. Een kampioenschap die ze verdedigden tijdens de American Tukkerday tegen Hollandse Glorie, een titel wedstrijd die Hollandse Glorie gewonnen heeft.
Echter is die wedstrijd gewonnen door diskwalificatie. En iedereen weet dat een kampioenschap niet gewonnen kan worden door diskwalificatie, dus de Soldiers bleven PWS tag-team Champions.

Nu heeft het PWS bestuur besloten dat de Soldiers wederom hun titels op het spel moeten zetten tegen het ontzettend populaire Hollandse Glorie. En die titel wedstrijd zal plaats vinden op 25 November 2017 LIVE in JC Todo BEST.

Zullen de Soldiers deze keer met eer en geweten de titels verdedigen? Gaan ze terug naar de basis als PWS tag-team Champions? Of gaan we nieuwe champions kronen in JC Todo onder de naam: Hollandse Glorie.

Geef een reactie