6-MAN TAG-TEAM ACTION | 27 JAN 18 | VOLT, SITTARD

De feestdagen zijn voorbij, maar het PWS bestuur is een beetje blijven hangen in een gulle bui. 
Nadat het bestuur de beelden van de triple threat match heeft gezien tussen Kid Lux, Homeless Tom en UFO Joe hebben ze besloten om Homeless Tom nogmaals de kans te geven om zichzelf te kwalificeren voor het World Tournament. 

Homeless Tom was namelijk de worstelaar die niets te maken had met de pinfall in die wedstrijd waardoor hij eigenlijk niet verloren heeft maar ook niet gewonnen. Het bestuur geeft hem daarom een tweede kans. Hij moet binnen een maand twee andere worstelaars vinden die met hem in een 6-man tag-team wedstrijd de strijd aan gaan met levende legende Bas van Kunder en zijn team leden. Aangezien Tom een behoorlijk favoriete worstelaar is bij de fans, en ook backstage, schatten wij in dat het geen moeite zal zijn voor Tom om twee tag-team partners te vinden.

Bas van Kunder daar in tegen zal wellicht meer moeite hebben in het vinden van partners. Sinds de terugkeer van Bas in Nederland en met name zijn debuut bij PWS heeft hij niet echt vrienden gemaakt zowel binnen als buiten de ring.
Echter is Bas behoorlijk in het voordeel qua kennis en intelligentie. Eerder dit jaar heeft hij namelijk zijn tweede master diploma gehaald in de rechten, en die kennis willen bepaalde worstelaars nog weleens graag gebruiken om bepaalde uitspraken van het PWS bestuur naar hun hand te zetten.

Wie de tag-team partners van Bas en Tom gaan worden is nog niet bekend, maar wij verwachten dat ze daar zelf snel genoeg mee naar buiten komen.

ZATERDAG 27 JANUARI 2018 
Poppodium VOLT, Sittard 
SHOWTIME:  19.00 uur
Muziekaal begeleid door: PENE CORRIDA!
TICKETS: € 17,50

tickets zijn nog te koop via: www.prowrestlingshowdown.nl/shop

Geef een reactie