ARCHER vs HUXLEY | 27 JAN 18 | VOLT, SITTARD

TRISTAN ARCHER vs SAXON HUXLEY 

Net een dag na de aankondiging van Saxon Huxley heeft het PWS bestuur al de wedstrijd bevestigd voor de “Muscle Cat”. Saxon Huxley neemt het op tegen niemand minder dan voormalig PWS Heavyweight Champion: Tristan Archer. Deze wedstrijd is niet zomaar een random wrestler vs random wrestler maar deze wedstrijd is zoveel meer. 

Zowel Tristan als Saxon hebben beide getraind bij voormalig WWE worstelaar: Lance Storm waarna hun carrière een flinke boost kreeg. Archer is niet alleen een voormalig PWS Heavyweight Champion maar was ook een deelnemer aan het WWE CWC Tournament van 2016.
Saxon zal in Januari zijn PWS debuut maken maar was op zijn beurt een deelnemer aan een ander WWE toernooi. Namelijk het WWE UK Tournament van 2017.

Beide strijders zullen zich nu moeten bewijzen aan de PWS fans, daar waar ze tegenover elkaar staan in een kwalificatie wedstrijd voor het PWS World Championship Tournament. in Poppodium Volts te Sittard. Het is tevens de eerste keer dat de heren tegenover elkaar staan in de ring. Deze wedstrijd is zoveel meer dan Archer vs Saxon dit is:

– First time ever!
– Engeland vs Frankrijk
– WWE UK tournament vs WWE Cruiserweight Classic
– Lance Storm trainie vs Lance Storm trainie
– TRISTAN ARCHER vs SAXON HUXLEY

WIE GAAT ER DOOR NAAR HET PWS WORLD CHAMPIONSHIP TOURNAMENT?

Om in de kerstsfeer te blijven zullen ook vandaag de tickets voor SHOWDOWN 34 beschikbaar zijn met € 5,- korting

https://www.prowrestlingshowdown.nl/product/volt-style-3-0-ticket/

Geef een reactie