Gisteren werd er geschiedenis geschreven.

SHOWDOWN 42 is nog niet eens 24 uur geleden, dus alles zit nog vers in het geheugen.

Gisteren LIVE in de P3 te Purmerend werd er geschiedenis geschreven toen de Sexy Dragons (Scott Valentine & Daniel Sparks) de 2-time PWS Tag-team Champions werden. Het gecombineerde Belgisch/Nederlands team won van Work Hard Play Hard hetzelfde team waar ze de titels afgelopen November van verloren hadden.

Ook was er een onverwachte rode draad gedurende het event. De show werd geopend door Sean Lucas met een fles Jagermeister, die na het horen dat hij geen wedstrijd kreeg zichzelf ging bezatten bij de bar samen met Kid Lux.
Later kregen de twee alsnog een 5 minute match tegen elkaar omdat er 5 minuten over was.
En kwamen ze de main-event verstoren tussen Manticore en Havoc.

Tevens zagen we een terugkerende Johnny Evers en Jurn Simmons en een debuterende Max Damon en Aaron  Rammy. De PWS Goldmember Championship van L.J. Cleary werd succesvol verdedigd en More Than Hype haalde een overwinning op het gecombineerde team van Jurn Simmons en Phil Boyd.

En natuurlijk de lang verwachtte wedstrijd tussen Rico Bushido en Kenzo Richards. De chops en de knieën vlogen in het rond. Uiteindelijk was het Rico die de overwinning pakte na een “flying knee” op Kenzo.
Wij hebben zo een vermoeden dat dit nog een staartje gaat krijgen.

PWS wilt iedereen bedanken voor zijn aanwezigheid en de leuke berichten na het event. Er staat nog geen indoor event in de planning, maar we zijn nog bezig met een open air show in de maand Mei. En we zullen LIVE te zien zijn  op Zaterdag 6 Juli (datum kan nog veranderd worden) op het Bos en Lommerplantsoen in AMSTERDAM.

En zodra er meer data bekend gemaakt worden zullen we dat uiteraard melden. Helaas kunnen we nog niet alles prijs geven.

TOT SNEL!!

Geef een reactie