GUERILLA WARFARE | 27 JAN 18 | VOLT, SITTARD

PWS Tag-Team Titles 
GUERILLA WARFARE MATCH

Gisteren zijn via de PWS facebook pagina de 5 stages bekend gemaakt voor de Guerilla Warfare match tussen Soldiers of Fortune (Sean Lucas & Andrei Ivanov) en Hollandse Glorie (Mot van Kunder & Johnny Evers Official Fanpage)

In een Guerilla Warfare match zullen om de 5 minuten de regels veranderd worden. De laatste stage, stage 5, zal doorgaan tot dat er uiteindelijk een winnaar, of in dit geval winnaars, is.

Uiteraard kan er in elke stage al een winnaar zijn. Het kan dus zomaar zijn dat we in Stage 1 of 2 al een winnaar hebben. Wanneer dit gebeurt zullen de andere stages niet meer plaats vinden.

DE STAGES:

STAGE 1: NORMAL TAG-TEAM RULES 
In deze stage zullen de normale tag-team regels van toepassing zijn. Met die verstanden dat als de Soldiers gediskwalificeerd worden ze automatisch de titels verliezen.

STAGE 2: TORNADO TAG-TEAM RULES
Deze stage is zo goed als hetzelfde als STAGE 1, het enige dat veranderd is dat beide teamleden tegelijkertijd in de ring mogen zijn.

STAGE 3: STEEL CHAIR RULES 
Stoelen zullen de enige wapens zijn die gebruikt mogen worden in deze stage.

STAGE 4: TABLES RULES 
De stoelen van STAGE 3 zijn in deze stage ook legaal. Maar in deze stage moeten de teams elkaar door een tafel zien te gooien. Wanneer dit lukt winnen ze de wedstrijd. Er hoeft maar 1 van de teamleden door de tafel(s) heen.

STAGE 5: TLB 
Thumbtacks, Light tubes en Barbwire. Mochten we aankomen tot de laatste stage dan gaat het los!! Het zal dan PWS zijn als vanouds. Thumbtacks, light tubes en barbwire is dan toegestaan om te gebruiken. Oftewel: punaises, TL-buizen en prikkeldraad. 
Deze stipulation spreekt vaak tot de verbeelding en zorgt daarom ook voor een waar spektakel. Uiteraard is het nog maar de vraag of we tot STAGE 5 komen.

Tickets zijn nog te bestellen via: https://www.prowrestlingshowdown.nl/p…/volt-style-3-0-ticket/

Geef een reactie