Heavyweight kampioenschap: Simmons vs Klinger vs Archer

Het is bijna traditie aan het worden wanneer PWS de ring opzet in November. Tijdens SHOWDOWN 6 werd de het PWS Heavyweight Championship gewonnen door Tommy End in een 4-corner tag match. 
Tijdens SHOWDOWN 18 werd de titel verdedigd in een fatal 4-way. En nu, wederom in November, wordt de titel verdedigd in een stipulatie wedstrijd. 

Het PWS bestuur heeft gisteravond besloten dat het PWS Heavyweight Championship verdedigd moet worden in een Triple Threat. 

Vorig jaar, toen PWS twee events had in België, wist Tristan Archer (Frankrijk) de Gold Rush Battle Royal te winnen waardoor hij de kans kreeg om in het hele 2015 seizoen de Heavyweight Champion uit te dagen. Hij zag zowel Joe E. Legend als Jurn Simmons kampioen worden, maar heeft er geen moment aan gedacht om zijn ticket te verzilveren. Nu het einde van 2015 nadert en PWS zijn laatste event van het jaar in duikt heeft PWS voorzitster Rianne nog een laatste maal Tristan Archer opgebeld.

“Het is nu of nooit, anders gaat de kans aan je voorbij.”

1391574_404457199680147_1837365805_n

Uiteindelijk moest Archer toegeven waardoor hij voor het kampioenschap zal strijden op 29 November. Maar Archer is niet de enige die mee dingt in de titel strijd. Het PWS bestuur laat ook niemand minder dan John Klinger meedoen in het gevecht.

John zal hierdoor tevens zijn debuut maken voor Pro Wrestling Showdown. John worstelt al meer dan 10 jaar en heeft over de gehele wereld naam gemaakt en titels gewonnen. Alle grote titels binnen Europa heeft hij al of gewonnen of voor gestreden en hij wilt het PWS Heavyweight Championship graag aan dat lijstje toevoegen.

''Bad_Bones''_John_Klinger

Dan houden we de kampioen nog over. Een echte Hollandse boeren zoon. Maar wel eentje met een arrogant randje. Jurn won het kampioenschap afgelopen Januari van WWE’s Joe E. Legend en versloeg dit jaar o.a. Homeless Tom en Ymah waardoor hij zijn titel met succes kon behouden.
Maar weet Jurn over 2 weken ook nog zijn titel te behouden. Het verleden heeft uitgewezen dat Jurn en stipulatie wedstrijden niet samen gaan. Hij verloor vorig jaar namelijk de fatal 4-way tussen hem, Joe Legend, Apollo Crews en Andrei Ivanov.
Wellicht gaat het deze keer anders en weet hij 29 November beide Europese toppers te verslaan.

De wedstrijd waarin je niet gepind hoeft te worden om te verliezen. De wedstrijd met het PWS Heavyweight Championship op het spel. De wedstrijd waarvan de winnaar 2016 in kan gaan als de PWS Heavyweight Champion. 

Wie is jouw favoriet? En wie zal jij toejuichen? 

Koop je kaarten voordat het te laat is via ONZE SHOP want deze wedstrijd mag je NIET missen.

jurn