LUCAS VS ROTATION | 25 AUG 18 | Riverside, KAMPEN

De PWS Goldmembers, de elite groep fans van PWS, heeft besloten dat Mark Benjamin van zijn Championship Trophy gehaald word. Dit is geen makkelijke beslissing geweest, maar omdat Mark voor lange tijd zijn trophy niet kan verdedigen ivm een blessure, hadden de Goldmembers helaas geen keus.

Maar de Goldmembers zullen de Goldmembers niet zijn zonder een spectaculaire aankondiging. Op zaterdag 25 Augustus in Kampen tijdens SHOWDOWN 36 zullen Sean Lucas en The Rotation gaan strijden voor de vacante PWS Goldmember Championship.
Dit is een bijzondere keuze van de Goldmembers aangezien beide worstelaars vrijwel hetzelfde pad hebben bewandeld binnen PWS de afgelopen 2 jaar. Beide zijn voormalig PWS Junior Heavyweight Champion en voormalig PWS Tag-team Champion.
Ze hebben nog nooit in een één-tegen-één wedstrijd gestaan in de PWS ring waardoor de voorspellingen 50/50 zijn. En wellicht nog een bijkomende factor is dat The Rotation de tag-team partner is van Mark Benjamin waardoor het een grote overwinning zal zijn voor Flip & Fly (Mark Benjamin & the Rotation) als The Rotation er met de winst vandoor gaat.


Aangezien het PWS Heavyweight Championship en het PWS Junior Heavyweight Championship niet meer actief zijn binnen PWS hebben Rotation en Lucas de kans om de tweede worstelaar binnen PWS te worden die beide titels heeft gewonnen.
Mark Benjamin werd afgelopen Januari de eerste worstelaar binnen PWS die zowel de tag-team titels als de Goldmember Championship gewonnen heeft.

Wie zal de tweede worstelaars binnen PWS worden die zowel de tag-team titels als het PWS Goldmember Championship in de wacht sleept?
The Rotation of Sean Lucas?

Geef een reactie