LUCAS vs YMAH | 10 Mei 2018 | CBSS in Waarland

PWS WORLD CHAMPIONSHIP TOURNAMENT RONDE 1

Nadat het bestuur de aankondiging maakte dat Mark Benjamin niet aanwezig kon zijn tijdens SHOWDOWN 35 in Waarland kwam Sean Lucas zonder tegenstander te staan.
De Goldmembers hebben vooralsnog besloten dat Mark Benjamin zijn Goldmember Trophy nog niet hoeft in te leveren, echter heeft het PWS bestuur andere plannen omtrent Mark Benjamin zijn deelname aan het PWS World Championship Tournament.

Omdat de doktoren niet kunnen aangeven hoelang de blessure van Mark Benjamin zal duren heeft het PWS besloten  om Mark Benjamin uit het toernooi te halen. Mark Benjamin zal worden vervangen door de persoon die Mark Benjamin heeft verslagen in het PWS Turmoil van SHOWDOWN 33, namelijk YMAH PAIN.
In de turmoil versloeg Ymah de worstelaars Jay List en Hugo Atilles voordat Mark de verzwakte Ymah kon verslaan.

In de eerste ronde van het toernooi zal Ymah tegenover de PWS veteraan Sean Lucas staan. Sean Lucas kwalificeerde zich samen met Andrei Ivanov in een wedstrijd tegen Johnny Evers en Mot van Kunder tijdens SHOWDOWN 33 in JC Todo, Best.

Lucas en Ymah hebben nog nooit tegenover elkaar gestaan in een één-tegen-één wedstrijd. Dit is dus een primeur voor Pro Wrestling Showdown en CBSS in Waarland. Ondanks het grote fysieke verschil tussen Ymah en Lucas heeft Lucas in het verleden al vaker laten zien dat hij van grotere tegenstanders kan winnen. Al is het de laatste tijd voornamelijk vals spel dat Lucas gebruikt om te winnen.
Zelf zegt hij dat hij de regels in zijn voordeel buigt wat niks te maken heeft met vals spel.

Wie zal deze eerste ronde winnen in het PWS World Championship Tournament?
SEAN LUCAS (Wieringerwaard, NL) vs YMAH PAIN (Emmeloord, NL)

De eerste 4 wedstrijden in het toernooi zijn hierbij een feit.
– Sean Lucas (NL) vs Ymah Pain (NL) 
– Rami Romeo (Belgie) vs Kid Lux (NL) 
– Danny Sparks (België) vs “Manticore” Toby Blunt (Duitsland)
– Andrei Ivanov (NL) vs Scotty Valentine (NL) 

Geef een reactie