MANTICORE VS THE ROTATION | 27 JAN 18 | VOLT, SITTARD

Het PWS bestuur heeft nogmaals een kwalificatie wedstrijd aangekondigd voor het PWS World Championship Tournament. En deze wedstrijd zal in het teken staan van Lucha Libre, high flyers en high risk action. Dit gaat een gegarandeerd spektakel worden. Pas maar op dat er niet iemand van het balkon af vliegt 😉

Het PWS bestuur zet voormalig PWS Junior Heavyweight Champion EN voormalig PWS Tag-team Champion: The Rotation tegenover voormalig PWS Junior Heavyweight Champion: Toby Blunt. Of zoals we Toby tegenwoordig moeten noemen: “Manticore” Toby Blunt.

Zoals het de vaste PWS fans al waarschijnlijk was opgevallen. Toen Toby zijn PWS Junior Heavyweight Championship verloor was hij in geen velden of wegen te bekennen. Het leek alsof hij van de aardbodem verdwenen was.
Maar niks was minder waar. In alle maanden van afwezigheid heeft Toby zich ontwikkeld tot een nieuw soort vechtmachine. Eentje die de style van het Mexicaanse Lucha Libre tot in den treuren beheerst. Na veel seminars en trainingen is hij terug en vastberaden om het nieuwe PWS kampioenschap te winnen.

Het  was The Rotation die het PWS Junior Heavyweight Championship won van Toby tijdens de Riverside USA Day in Kampen van Augustus 2016. Het zal dan ook geen toeval zijn dat het PWS bestuur deze twee daarom tegenover elkaar heeft gezet. Binnen PWS hebben de twee al meerdere wedstrijden tegen elkaar gehad. De ene keer was het Toby die won, de andere keer ging Rotation er met de overwinning vandoor.
Maar wie gaat de kwalificatie wedstrijd voor het PWS World Championship Tournament winnen zaterdag 27 Januari LIVE in Poppodium Volt te Sittard

MANTICORE vs THE ROTATION
former CHAMP vs former CHAMP
GERMANY vs GERMANY

Poppodium Volt
27 Januari 2018
Tickets: https://www.prowrestlingshowdown.nl/product/volt-style-3-0-ticket/

Geef een reactie