MAY vs LUX | 17 NOV 18 | Music Club Kampen

De eerste wedstrijd voor de 10 year anniversary is bekend gemaakt.

MICHAEL MAY (Dublin, Ierland) versus KID LUX (Hilversum, NL)

Michael May is de huidige PWU All-Ulster Champion (Ierland) en gaat zijn PWS debuut maken tijdens het 10 year anniversary tegen Kid Lux. Michael worstel door heel Ierland, Noord Ierland en heeft zelfs uitstapjes naar Engeland.
Hij is getraind door niemand minder dan WWE trainer Johnny Moss en mede Ier Phil Boyd. Hij kijkt er heel erg naar uit om zijn debuut te maken op het Europese vasteland.

Kid Lux is geen onbekende binnen PWS. Hij was al aanwezig (als Ace Vicious) tijdens de Summer Wrestling Tour in 2008, maar door omstandigheden kon hij niet aanwezig zijn op de eerste SHOWDOWN editie. Tijdens SHOWDOWN 2 werd hij hardhandig de ring uitgegooid door WWE Superstar Heidenreich en stond hij in de Main-Event tegen Rob Raw, Rhys Richards, Gabriel Angelfyre, Sean Lucas en Jimmy Havoc.

In 2011 versloeg hij Eddy de la Combe en werd daardoor Nederlands kampioen. Eind 2012 verdween Lux van het toneel om vervolgens 5 jaar later terug te keren. Hij kwalificeerde zich voor het World Championship Tournament door Homeless Tom en UFO Joe te verslaan. Echter versloeg Toby Blunt (huidig finalist) hem in de halve finale.

We hebben Lux de afgelopen maanden als fan favourite gezien, maar ook als iemand die gehaat werd door het publiek. Het ligt er maar net aan waar het evenement gehouden word lijkt het wel.

Op 17 November in de Music Club te Kampen gaat deze wedstrijd voor een groot spektakel worden.
Het is nog maar de eerste wedstrijd die is aangekondigd, en we zijn heel erg benieuwd welke top partijen er nog meer te wachten staan.

Tickets zijn nog verkrijgbaar via de PWS SHOP op www.prowrestlingshowdown.nl

Geef een reactie