Pro Wrestling Showdown

Showdown: Taking the next step in pro wrestling:
Al meer dan 6 jaar lukt het Pro Wrestling Showdown zichzelf keer op keer te overtreffen en de fans in vervoering te brengen.
Met Nederlandse sterren als Tommy End, Emil Sitoci, Michael Dante, Sean Lucas, Andrei Ivanov en internationale sterren als Raven,  DH Smith, Joe E. Legend,  Johnny Moss, Luke Gallows, Orlando Jordan en Heidenreich, lukte het Pro Wrestling Showdown om zich op de kaart te zetten als een organisatie die keer op keer voor actie, spanning en spektakel zorgt. Pro Wrestling Showdown organiseert shows op diverse locaties in het land zodat fans vanuit verschillende windstreken konden genieten van pro wrestling.

Divisies:
Op de SHOWDOWN events zijn alleen de meest getalenteerde nationale en internationale sterren te zien zijn.
Deze zullen tegen elkaar strijden in een drietal divisies, de Heavyweight Divisie (vanaf 90kg) en de Junior Heavyweight Divisie (tot 90kg) zijn gewicht gebonden. Maar we hebben ook de Toughest MF-er Divisie waar geen gewicht een rol speelt.

Deze divisie is in 2014 nieuw leven ingeblazen nadat de toenmalig kampioen: Thumbtack Jack in 2009 zijn rug brak in Duitsland.
De Toughest MF-er Championship Trophy kan alleen tijdens stipulatie wedstrijden verdedigd worden en de kampioen moet ten alle tijden een uitdaging aan gaan.

Showdown is klaar voor de toekomst:

Sinds 2014 verhuurt PWS zich ook aan events buiten de SHOWDOWN events.
In 2014 hebben wij onder andere het entertainment verzorgd tijdens:

  • American Sunday op cirquitpark Zandvoort
  • Exporium: the Roman Empire
  • American Tukkerday in Vroomshoop
  • Cars, Stars & Stripes in Waarland
  • Walters Open in Roosendaal
  • All American Weekend in Lommel (België)

Mocht u interesse hebben in het inhuren van de PWS sterren stuur dan een mailtje voor een vrijbijvende offerte naar: info@prowrestlingshowdown.nl