PWS WORLD CHAMPIONSHIP | 23 FEB 19 | P3 Purmerend

PWS WORLD CHAMPIONSHIP
MANTICORE TOBY BLUNT vs JIMMY HAVOC 

PWS voorzitter Mark Benjamin deed iets unieks. Hij liet de PWS fans bepalen wie het moest opnemen tegen de gloednieuwe WORLD CHAMPION: Manticore Toby Blunt.
De stemmen zijn geteld en met een kleine meerderheid werd de Engelse Jimmy Havoc gekozen.

Jimmy Havoc heeft een reputatie waar je U tegen zegt. Hij is één van de meest gevaarlijkste worstelaars van het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft de meest “ziekste” wedstrijden gehad die je maar kan bedenken en heeft maar liefst 13 verschillende kampioenschappen op zijn naam staan.
Jimmy heeft in 2017 het CZW (Amerika) tournament of Death gewonnen en in 2015 het Super 8 Cup in Italië.
In zijn begin jaren heeft hij zelfs nog 3x het Hardcore Lottery Tournament gewonnen.

Jimmy heeft voor de grootste organisaties geworsteld zoals PROGRESS in de UK, CZW en ROH in Amerika, SMASH in Canada en BJW in Japan. 9 jaar geleden stond Jimmy zelfs nog in de PWS ring. Toen vocht hij 2x voor het Toughest MF-er Championship.

Maar deze keer is het anders. Ondanks hoe Manticore Toby Blunt de titel heeft gewonnen hij is de huidige PWS World Champion en zal er alles aan doen om dit te blijven.

Hij versloeg KC Spinelli, Mot van Kunder en de no.1 in de PWS TOP 20: Kenzo Richards.
Toby is tevens een voormalig PWS Junior Heavyweight Champion en een voormalig Toughest MF-er Champion himself. Ook won hij de wXw tag-team Championship in 2015 en vorig jaar nog was hij de huidige WrestlingKult International Cult Cup Champion.

Zal Manticore zijn titel met succes verdedigen? Of gaan we een nieuwe kampioen kronen met de naam: Jimmy Havoc?

Tickets zijn verkrijgbaar via: www.prowrestlingshowdown.nl/shop-2

Geef een reactie