PWS World ChampionshipTournament krijgt vorm

PWS World Championship Tournament krijgt vorm.

De eerste kwalificatie wedstrijden zijn geweest en de eerste 5 deelnemers zijn een feit.

Kid Lux was de eerste worstelaar die zich gisteravond kwalificeerde voor het toernooi. Hij versloeg zowel UFO JOE als Homeless Tom in een triple threat match. Lux is daarmee tot nu toe de enige worstelaar in het toernooi die 2 tegenstanders heeft moeten verslaan om zich te kwalificeren.

Mark Benjamin won zijn wedstrijd door Ymah Pain uiteindelijk te verslaan in de Turmoil wedstrijd. Ondanks de “size difference” haalde Mark de reus neer, mede door de hulp van de eerdere twee tegenstander van Ymah die constant op zijn benen bleven werken.

Andrei Ivanov & Sean Lucas stonden in de PWS tag-team titel wedstrijd waar van te voren besloten was dat de winnaar van de wedstrijd de titels zouden winnen en de verliezers zouden een spot in het toernooi winnen. Mot van Kunder & Johnny Evers Official Fanpage wonnen de wedstrijd, echter wonnen ze de wedstrijd door een count-out waardoor ze niet de titels krijgen.
Maar omdat de Soldiers officieel de wedstrijd hebben verloren hebben ze dus alsnog de plekken in het World Championship toernooi.

Joe E Legend is tot nu toe de enige buitenlandse worstelaar die mee dingt aan het nieuwe kampioenschap. De Canadees wist gisteren de Amerikaan Alexander James te verslaan, waardoor Joe verzekerd werd voor een plek in het toernooi.
Critici, die meerdere wedstrijden van Alexander hebben gezien, hebben nog nooit zo een goede wedstrijd gezien van Alexander. Joe heeft daadwerkelijk alles uit de kast gehaald om Alexander neer te krijgen waardoor Alexander op zijn beurt ook al het vuurwerk tevoorschijn moest toveren wat uit monde in een geweldige main-event.

Het PWS bestuur is blij met de eerste 5 deelnemers voor het toernooi en op 27 Januari in Poppodium Volt zullen er nog meer deelnemers bij komen.

Tevens zullen voor andere worstelaars deuren open gaan wanneer een van de gekwalificeerde deelnemers niet in staat zal zijn om deel te nemen aan het toernooi. Het bestuur zal dan iemand aan het toernooi toevoegen die zij waardig achten voor het PWS World Championship Tournament.

Geef een reactie