SHOWDOWN 34 | VOLT, SITTARD | 27 JAN 18

NEW BREED FINALE

SHOWDOWN 34
Poppodium Volt, Sittard
27 Januari 2018 – showtime: 19.00
Tickets: www.prowrestlingshowdown.nl/shop

Op zaterdag 27 Januari in Poppodium Volt zal de grote finale plaatsvinden van de New Breed Divisie.
We zullen niet alleen onthullen wie de grote winnaar is van deze editie, maar ook zullen de winnaars van de tag-team wedstrijd tussen Devlin & Gridlock en Sparks & Romeo zichzelf kwalificeren voor het PWS World Championship Tournament.

Vorige week zaterdag won The Dream Nate Devlinzijn wedstrijd tegen Danny Sparks binnen 18 seconden. Devlin claimde te goed te zijn voor de New Breed Divisie waarna Alexander D. Lardgevertelde dat hij nog wel een uitdager op de plank had liggen.

Die uitdager was niemand minder dan veteraan Michael Dante die uiteraard de brutale Devlin een kopje kleiner wilde maken. Echter was het juist Devlin die de wedstrijd tegen alle verwachtingen in won.

Op 27 Januari staan Danny Sparks en Rami Romeozij aan zij in een tag-team wedstrijd tegenoverGridlock “The Hero Hunter” en Devlin. In de afgelopen maanden heeft Devlin geen vrienden gemaakt, zelfs zijn tag-team partner voor deze wedstrijd, Gridlock, verloor zijn wedstrijd tegen Rami omdat Devlin zich ermee kwam bemoeien.

Om nu een plek te winnen in het World Championship Tournament moeten de 2 echter samenwerken, iets wat de normaalste zaak is voor Sparks en Romeo.

Welk tag-team gaat naar het PWS World Championship Tournament?

Geef een reactie