TAG Team Action | 25 AUG 18 | Riverside Party Kampen

Rex Rage (Berlaar, Belgie) en Ymah Pain (Emmeloord, NL) bundelen wederom hun krachten in tag-team action. De twee monsters, 130kg p.p. en over de 1.90 meter, deden mee aan het PWS tag-team Tournament tijdens SHOWDOWN 23. Zoals iedereen weet heeft Flip & Fly toen het toernooi gewonnen, en het team van Rex en Ymah hebben daarna nooit meer samen in de ring gestaan.

Maar daar gaat verandering in komen. Op 25 Augustus tijdens de USA DAY in Kampen gaan de twee de strijd aan tegen Prince Asad uit Glasgow Schotland en de onverslagen Joel Vox uit Eindhoven.
Asad maakte zijn PWS debuut tijdens SHOWDOWN 33 en versloeg Killer Kelly (WWE UK Tournament 2018) in de turmoil match van dat event.
Joel Vox heeft geen introductie meer nodig. Hij is niet bij elke PWS show aanwezig, maar als hij aanwezig is weet hij wel te winnen. Hij is nog steeds onverslagen binnen PWS en zal dat ook blijven als het aan hem en Asad ligt.

De twee kwamen elkaar backstage tegen in Best tijdens SHOWDOWN 33 waar hun arrogante houding voor eenheid zorgde. Ze beloofde elkaar dat ze in de toekomst samen in een tag-team wedstrijd wilde staan. Die toekomst was eerder dan ze hadden verwacht.

Zal de nieuwe vriendschap tussen Vox en Asad ervoor zorgen dat de twee giganten ten onder gaan? Of zullen de Reuzen van de lage landen het aparte duo met de grond gelijk maken?

Zaterdag 25 Augustus 2018
Riverside Party USA DAY

Geef een reactie