VALERIE vs LEXY RIOT | 25 AUG 18 | Riverside Kampen

VALERIE vs LEXY RIOT

Op SHOWDOWN 36 tijdens Riverside Party USA Dag Kampen zullen Valerie en Lexy Riot het tegen elkaar opnemen in een one-on-one match.

Lexy Riot kennen we uiteraard als de manager van Manticore Toby Blunt, maar wat we niet wisten is dat ze in het geheim voor de laatste 2 jaar aan het trainen is om de ring in te stappen. Lexy heeft training gehad van niemand minder dan Walter, Alexander James en Toby lunt.

Lexy heeft een geschiedenis in ijshockey waar ze zelfs in het nationale Duitse team heeft gezeten. 25 Augustus zal niet de debuut wedstrijd worden van Lexy, maar het is wel haar allereerste one-on-one wedstrijd.

Valerie is nieuw voor de PWS fans maar is zeker niet nieuw in het worstelcirquit. Valerie is de huidige women’s champion bij PWM in Hongarije. Ze won het kampioenschap eind 2017 toen ze Melanie Grey, Queen Maya en Kira versloeg in een fatal 4-way.

Valerie en Lexy hebben elkaar nog nooit ontmoet zowel binnen als buiten de ring. Wij zijn dan ook heel erg benieuwd hoe deze “ontmoeting” zal gaan verlopen.

Zaterdag 25 Augustus
Riverside Party Kampen | SHOWDOWN 36

Deze wedstrijd is powered by: Sportvoeding-wormerveer

Geef een reactie