Wie staat er tegenover de CHAMP op 23 FEBRUARI 2019?

PWS voorzitter Mark Benjamin gaat iets unieks doen.
Hij laat de PWS fans stemmen op de worstelaar die het, volgens hun, moet opnemen tegen de huidige PWS World Champion: Manticore Toby Blunt.
Zoals Mark tijdens de 10 year anniversary heeft laten weten: Er zit geen gewicht limiet aan de titel vast, en zowel man als vrouw mogen voor de titel strijden.

Manticore won het kampioenschap op 17 November tijdens de 10 year anniversary in Kampen van Kenzo Richards (NL), KC Spinelli (Canada) en Mot van Kunder (NL).
23 Februari in de P3 te Purmerend zal zijn eerste titel verdediging zijn.

MAAR TEGEN WIE?

Phil Boyd uit Dublin, Ierland.

De eigenaar en trainer van FFPW in Dublin, Ierland. De trainer van al het jonge talent dat tegenwoordig uit Ierland komt. Phil is al regelmatig te zien geweest bij PWS en heeft samen met Homeless Tom geprobeerd de PWS tag-team titels te winnen en debuteerde zelfs in een singles match tegen Emil Sitoci voor de toenmalig PWS Heavyweight Chamoionship.

Jimmy Havoc uit Londen, Engeland.

Jimmy Havoc was aanwezig toen PWS nog maar net was begonnen in 2009 en 2010. Jimmy stond in de gevaarlijkste wedstrijden voor o.a. de Toughest MF-er Championship. Jimmy heeft echter nooit die titel gewonnen maar wilt wel graag het PWS World Championship op zijn lijst van 13 kampioenschappen zetten.

Oliver Carter uit Ghana, West-Afrika

Oliver Carter kennen we nog van SHOWDOWN 30 waar hij ten strijde trok tegen Mot van Kunder. Toen was Oliver nog niet zo’n bekende naam. Maar sindsdien heeft hij voor de grotere organisaties van het Europese vasteland geworsteld en heeft hij maar liefst 7 titels op zijn naam gezet.
Zou Oliver het wel lukken wat Mot van Kunder afgelopen November niet lukte?

Katey Harvey uit Dublin, Ierland

Wellicht een van Europa’s meest succesvolste vrouwelijke worstelaar. Wat Michael Dante is voor Aleister Black is Katey Harvey voor Becky Lynch. Maar Katey heeft niet alleen vrienden op goede plekken. Ze is tevens de enige vrouw die zich ooit Toughest MF-er of Europe heeft mogen noemen. In totaal heeft ze maar liefst 8x goud gewonnen, en dat in 4 verschillende landen.

Johnny Evers uit Uden, Nederland

De voormalig PWS Heavyweight- en Tag-team Champion keert terug van zijn wereldreis. Evers was de eerste die Tristan Archer versloeg na een title reign van bijna 500 dagen. Ondanks dat hij gestript is van de PWS Tag-team titels, aangezien ze deze niet konden verdedigen, zet het PWS bestuur hem in de spot voor de fans om op hem te kunnen stemmen. Weet Johnny er nog eentje uit de kast te halen?

Geef een reactie