World Championship Tournament?!

Sinds November 2017 volgen we al de race naar het PWS World Championship. Een kampioenschap waar geen gewichtsklasse of geslacht aan gekoppeld is en waar menig pro wrestler al heeft geprobeerd om zich te kwalificeren voor het World Championship Tournament.
Nadat alle kwalificatierondes zo goed als voorbij waren werd er in Waarland tijdens SHOWDOWN 35 voor de kwart finale en halve finale gestreden.
Manticore Toby Blunt versloeg Danny Sparks en Kid Lux om zijn plek in de halve finale te bemachtigen, en Andrei Ivanov versloeg Scotty Valentine en Ymah Pain waardoor hij ook de halve finale bereikte.

Tijdens SHOWDOWN 36 en 37 zou de andere helft van het toernooi van start gaan. Echter weten we allemaal dat HeroesDome het weekend moest cancellen. Hierdoor konden worstelaars als Tristan Archer, Katey Harvey, Matt Cross en Joe E Legend niet de eerste ronde en kwart finales in.

Omdat de pro wrestlers niet onder contract staan bij PWS maar overal ter wereld geboekt worden, is het bijna onmogelijk om dezelfde worstelaars (die zich gekwalificeerd hebben) nogmaals, op hetzelfde event te krijgen.

Het PWS bestuur gaat daarom kijken naar een ander alternatief voor de grote finale van het PWS World Championship Tournament. Zowel Manticore als Andrei Ivanov blijven op hun plek staan in de halve finale. Wie hun gaan vrijgezellen is echter nog de vraag.

Zodra wij meer informatie hebben van het PWS bestuur laten we het jullie ook weten.

Geef een reactie